ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩς ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012


Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών

 

ΠΡΟΣ

Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ήλιδας

Αμαλιάδα,

Αγαπητά μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού, γονείς, παιδιά,

σας ενημερώνουμε ότι το Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών συμμετέχει στην Παγκόσμια Εκστρατεία Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών 2012, που συντονίζει η HELMEPA (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ) πανελλαδικά από 15 Σεπτεμβρίου μέχρι τέλη Οκτωβρίου.

Η δράση του Δικτύου (Κυριακή, 30/9/2012, 10:00 π.μ.) περιλαμβάνει εκστρατεία ευαισθητοποίησης (διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, αφίσες, banner) με κορύφωση τον καθαρισμό της παραλίας του δάσους της Μαραθιάς που αποτελεί μια μη οργανωμένη παραλία. Το ραντεβού για τη δράση είναι στην είσοδο του δάσους της Μαραθιάς.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη δράση μας και να παροτρύνετε γονείς και παιδιά να περάσουν την Κυριακή κοντά στη φύση στο πανέμορφο δάσος της Μαραθιάς και να τους μεταφέρετε την ανάγκη για ενεργό δραστηριοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα της περιοχή μας.

Υπενθύμιση: Όσοι αποφασίσουν να έρθουν στη δράση την ερχόμενη Κυριακή να φοράνε παπούτσια και να έχουν μαζί τους καπέλο για τον ήλιο, γάντια. Εμείς θα παρέχουμε πλαστικές σακούλες, φόρμες καταγραφής των σκουπιδιών, χάρτες περιοχής καθαρισμού, νερό.

 
 
 


 eπικοινωνία: citizenalertnet@gmail.com, 6994119129

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου