Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες του Κόροιβου
18 Δεκεμβρίου 2015

Με μεγάλη και απρόσμενη επιτυχία έγινε ο διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Κάρτας που διοργάνωσε το τμήμα δημοσίων σχέσεων του Κόροιβου σε συνεργασία με τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιφερειακής ενότητας Ηλείας.
Στον πρώτο αυτό διαγωνισμό, που φιλοδοξία μας είναι να γίνει θεσμός, έλαβαν μέρος μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία 2ο και 4ο Αμαλιάδας, Χαβαρίου, 1ο και 2ο Λεχαινών, Σαβαλίων, Λανθίου και Μακρισίων.
Περισσότερες από 300 ζωγραφιές με θέμα τα Χριστούγεννα και τον Κόροιβο έφτασαν στα γραφεία της ομάδας και μας γέμισαν χαρά και αισιοδοξία.
Από όλες τις κάρτες οι παίκτες μας επέλεξαν τις 5 καλύτερες, που τις φιλοτέχνησαν οι μικροί μας φίλοι: Ιωάννα Κούντουρα από το 2ο Δημ. Αμαλιάδας, Γιώργος Λάττας και Έφη Σοφιανού από το 2ο Δημ. Λεχαινών, Νάσια Πάπαρη απο Δημ. Χαβαρίου και Σταμάτω Παπαδοπούλου απο το 4ο Δημ. Αμαλιάδας.
Οι μικροί μας φίλοι κέρδισαν από μια πρόσκληση να παρακολουθήσουν το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας, με τον συνοδό τους, το Σάββατο 2 Ιανουαρίου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους αγαπημένους τους παίκτες και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Όλες οι δημιουργίες των παιδιών θα εκτεθούν στο Δ.Κ.Γ της Αμαλιάδας σε ειδικό χώρο στον συγκεκριμένο αγώνα. Επίσης η ΚΑΕ θα φιλοξενήσει στην διάρκεια του πρωταθλήματος τα σχολεία που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.
Η ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές και τους δασκάλους των σχολείων για την ανταπόκριση και την συνεργασία και εύχεται σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και μια ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ με Ειρήνη, Υγεία, Χαμόγελα και Πρόοδο.
Σας Ευχαριστούμε !!!
Πηγή: amaliadanews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου