ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩς ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012


Η Σκακιστική Ακαδημία Πύργου, υπό την αιγίδα του Δήμου Ήλιδος, διοργανώνει για πρώτη φορά στην πόλη της Αμαλιάδας αγώνες σκάκι «Simoultane», στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, όπου κάθε αθλητής της θα αντιμετωπίζει ταυτόχρονα έως και δέκα αντιπάλους.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο μέσο της πλατείας θα τοποθετηθούν περί τις 20-30 σκακιέρες και οι αθλητές ή οι φίλοι του αθλήματος που επιθυμούν να λάβουν μέρος, θα έχουν αντιπάλους αθλητές της Σκακιστικής Ακαδημίας Πύργου. Για τη συμμετοχή τους αυτή θα καταβάλουν ένα συμβολικό παράβολο (3 ευρώ για κάθε παρτίδα), το δε ποσό που θα συγκεντρωθεί,θα αποδοθεί εξ ολοκλήρου για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σημειώνεται ότι η όλη διοργάνωση του αγώνα είναι ανοιχτή για το κοινό που επιθυμεί να την παρακολουθήσει. Σε περίπτωση που ο καιρός δεν το επιτρέψει η εκδήλωση θα γίνει στην Δημοτική Παπαχριστοπούλειο βιβλιοθήκη την ίδια μέρα και ώρα.

Παρακαλούμε θερμά, όπως ενημερώσετε τους μαθητές σας για την εκδήλωση, ώστε να συμμετέχουν σε αυτή μας την προσπάθεια, προκειμένου να βοηθήσουμε όλοι μαζί να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η ζεστή αγκαλιά του χαμόγελου, για τα παιδιά που πραγματικά την έχουν ανάγκη.

Σας περιμένουμε…..

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ


Τηλ. 2621081040 Fax. 2621024080

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου