ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩς ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012


ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΥΡΓΟΥ

 

 

 

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Πύργου, μετά τις επιτυχημένες δράσεις που πραγματοποίησε το καλοκαίρι για παιδιά ,πάντα με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών, ξεκινάει ένα νέο κύκλο δράσεων για το χειμώνα.

Συγκεκριμένα, ξεκινάει ένα κύκλο εργαστηρίων για παιδιά αρχικά και στη συνέχεια για ενήλικες.

Ο α κύκλος εργαστηρίων , ο οποίος απευθύνεται σε ηλικίες μέχρι 18 ετών έχει τίτλο «Η Χημεία στη ζωή μας» και στόχος του είναι η κατανόηση απλών χημικών αντιδράσεων και η εφαρμογή τους στην καθημερινότητά μας.

Πολλές απορίες θα λυθούν και πολλές ενδιαφέρουσες απαντήσεις  θα δοθούν στα εργαστήρια ,στα οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν ενεργή συμμετοχή.

 

Υπεύθυνη των εργαστηρίων θα είναι  η Κωνσταντίνα Τσαούτου χημικός, η οποία θα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στους συμμετέχοντες.

 

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται δωρεάν  κάθε Τρίτη 5 μ.μ.- 7 .μ.μ. στο κτίριο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Πύργου, με ημερομηνία έναρξης την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνα 26210-22762 ή στα γραφεία της βιβλιοθήκης Γερμανού @ Μυρτίλου στον Πύργο τις ημέρες και ώρες Τρίτη 12.00-19.00 ,Τετάρτη- Παρασκευή 8.00 -15 .00 ,Σάββατο 8.00-14.00

 

 

 

 

                                                                                                                              Η Δ/ντρια

 

      Φανή Καραχάλιου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου