ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩς ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Η ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Επίσκεψη της συγγραφέα Λότης Πέτροβιτς – Ανδρουτσοπούλου!

Με τη στήριξη του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου και στα πλαίσια του προγράμματος της Φιλαναγνωσίας που υλοποιείται στα σχολεία με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Σπουδών, το σχολείο μας προσκάλεσε την καταξιωμένη συγγραφέα- με πολλά βραβεία και τιμητικές διακρίσεις για το λογοτεχνικό της έργο- Λότη Πέτροβιτς Ανδρουτσοπούλου.
Αποτελεί μεγάλη τιμή για το σχολείο μας η επίσκεψη σε αυτό της πασίγνωστης συγγραφέα. Επίσκεψη, που έχει προγραμματιστεί για τις  31 Μαΐου. Το πρόγραμμα έχουν αναλάβει να εφαρμόσουν διεξοδικά οι δασκάλες της Ε΄ τάξης, Κατσαμπούκα Βασιλική και Παυλοπούλου Σίσυ. Τα παιδιά θα έχουν  την ευκαιρία να ζήσουν  μια εξαιρετικής ποιότητας μαθησιακή εμπειρία. Θα ακούσουν την καταξιωμένη συγγραφέα να τους μιλά για την τέχνη του λόγου, τη δική της διαδρομή στο χώρο της παιδικής λογοτεχνίας, τα βιώματά της που γίνονται εμπνεύσεις και αφορμές για τα βιβλία που γράφει και τέλος να αποκαλύπτει πολλά από τα "μυστικά της" σχετικά με το πώς γράφουμε όμορφα κείμενα, μικρά ή μεγάλα.
Στα πλαίσια του προγράμματος αναμένονται σύντομα από το Ε.ΚΕ.ΒΙ. και 40 λογοτεχνικά βιβλία για τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Λότη Πέτροβιτς – Ανδρουτσοπούλου, πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου