ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩς ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012


Να τα πούμε όπως παλιά;;
Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου μας, διοργάνωσαν την Πέμπτη 20-12-2012, την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Σχολείου στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας. Ο τίτλος της γιορτής ήταν ΄΄ Να τα πούμε όπως παλιά;;΄΄ Τη φετινή γιορτή είχαν αναλάβει όλα τα τμήματα του Σχολείου.
Προηγήθηκε ο χαιρετισμός από τον Διευθυντή του Σχολείου, κ. Πέτρο Κοκκόση, απ’ τον οποίο υπογραμμίστηκε η σημασία και η μορφωτική επίδραση των σχολικών γιορτών, αλλά και το μήνυμα της γιορτής των Χριστουγέννων.
Μέσα από υπέροχα σκηνικά που είχαν φροντίσει μαθητές και εκπαιδευτικοί, ακούστηκαν κάλαντα, εορταστικά τραγούδια, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα. Οι μικροί μαθητές καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς, κηδεμόνες και φίλους του σχολείου, οι οποίοι είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα.
Την εκδήλωση παρουσίασαν οι δασκάλες Ιωάννα Δαρδάγου και Κατερίνα Ανδρικοπούλου, ενώ πολύτιμη ήταν και η βοήθεια της Ξένιας Κωσταντάκη, που «συνόδευσε» το μουσικό μέρος της εκδήλωσης.
Η ευχή όλων… πέραν των εορταστικών, ήταν του χρόνου τέτοια εποχή η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στο κανονικό σχολικό κτίριο, του οποίου η ανακατασκευή παραμένει ανολοκλήρωτη.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Ήλιδας για την παραχώρηση της αίθουσας, τη θέρμανσή της και την τεχνική υποστήριξη που μας προσέφερε για την πραγματοποίηση της γιορτής μας.
Ο Διευθυντής και το Διδακτικό προσωπικό του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας και τις οικογένειές τους και σε όλους τους συμπολίτες μας «Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου