ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩς ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΑΛΑ
 
Ο βραβευμένος συγγραφέας Κώστας Χαραλάς επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου το σχολείο μας στα πλαίσια του 15ου Φεστιβάλ Ολυμπίας Κινηματογράφου για παιδιά και νέους . 
Ο κ. Χαραλάς που παρουσίασε στους μαθητές των Α΄, & Γ΄ τάξεων,με ιδιαίτερα παραστατικό και γλαφυρό τρόπο, τα βιβλία του :
΄΄ Ο πιο καλός οδοντίατρος του κόσμου΄΄
 
και ΄΄Το κουτί του θυμού΄΄.
 
 
 
 
 
Οι μαθητές ταξίδεψαν στον κόσμο των βιβλίων μέσα από την αφήγηση του συγγραφέα και είχαν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν και να γράψουν για τα βιβλία.
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Κώστας Χαραλάς γεννήθηκε το 1974 στη Θεσσαλονίκη. Εφαρμόζοντας όσα ενεργητικά ρήματα έμαθε στα θρανία και στον περίβολο του σχολείου του, σπούδασε διαφήμιση, και δρομολόγησε την απόδρασή του. Κατανοώντας πλήρως ότι το χρονομερίδιο της εργασίας κατέχει τη μερίδα του λέοντος στο μοναδικό (διπλή ερμηνεία) γεύμα που ονομάζεται ζωή, αποφάσισε να μετοικήσει το 2001 σ’ ένα χωριό στη Β. Εύβοια απασχολούμενος με τη βιολογική μελισσοκομία και τη συγγραφή. Αυτό που κέρδισε με αυτή την κίνηση είναι η ολική απόρριψη του συνταξιοδοτικού ζητήματος, καθώς δε θέλει να συνταξιοδοτηθεί ποτέ!
 
Τον ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας έκανε με την επίσκεψή του στο σχολείο μας!

Διαβάστε περισσότερα για το έργο του συγγραφέα Κώστα Χαραλά κάνοντας κλικ εδώ.
Μπορείτε να περιηγηθείτε και στην προσωπική ιστοσελίδα του συγγραφέα πατώντας κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου